Ola Sobhy A. Elmeseiny

Ola blev uddannet læge fra Aarhus Universitet i januar 2023. Hun har arbejdet på Medicinsk Afdeling på Vejle Sygehus, hvor hun har stiftet bekendtskab med en relativt bred patientgruppe med forskelligartede problematikker. Hun starter i vores praksis , hvor hun vil have fast ansættelse et halvt år frem.

 

Rikke Weis Busch

Uddannet fra Syddansk Universitet sommeren 2013 og har været under uddannelse til praktiserende læge siden 2019. Bor i Vejle med  mand, datter på 4 år og søn på 7 år.

 

Læge Anna Hartmann Schmidt

Anna har været hos os i perioden 01.06.22 - 31.01.23 Anna er nu i forløb på medicinsk afdeling på Vejle sygehus men har en månedlig dag her i klinikken

 

Læge Mikkel Meng Mortensen

Mikkel er uddannet læge fra Århus Universitet. Han er i hovedudannelse til at blive speciallæge i almen medicin.
Han har tidligere arbejdet på Kolding Sygehus på organkirurgisk, samt i to forskellige lægepraksisser i hhv. Kolding og Give. 
Mikkel er opvokset i Vejle området. Han bruger sin fritid i naturen, herunder jagt og sejlturer på fjorden i kajak. Mikkel er netop kommet hjem efter et år på Grønland. 
Mikkel kommer igen følgende dage: 

 12. december

 

Læge Majken Kejser

Majken starter som hoveduddannelseslæge i klinikken d. 1/12. Hun er 31 år og oprindeligt fra Randers. Majken har læst i Odense og har efterfølgende arbejdet i både Sønderjylland, Nordjylland og Norge.