Ola Sobhy A. Elmeseiny

Ola blev uddannet læge fra Aarhus Universitet i januar 2023. Hun har arbejdet på Medicinsk Afdeling på Vejle Sygehus, hvor hun har stiftet bekendtskab med en relativt bred patientgruppe med forskelligartede problematikker. Hun starter i vores praksis , hvor hun vil have fast ansættelse et halvt år frem.

Ola har sidste arbejdsdag i klinikken d.29.02.24

 

Rikke Weis Busch

Uddannet fra Syddansk Universitet sommeren 2013 og har været under uddannelse til praktiserende læge siden 2019. Bor i Vejle med  mand, datter på 4 år og søn på 7 år.

Rikke har sidste arbejdsdag i klinikken d. 29.02.24

 

Læge Anna Hartmann Schmidt

Anna har været hos os i perioden 01.06.22 - 31.01.23 Anna er nu i forløb på psykiatrisk afdeling på Vejle sygehus men har en månedlig dag her i klinikken

Anna er tilbage i klinikken d. 22.02.24, d. 07.03 og d 08.04

 

Læge Mikkel Meng Mortensen

Mikkel er uddannet læge fra Århus Universitet. Han er i hovedudannelse til at blive speciallæge i almen medicin.
Han har tidligere arbejdet på Kolding Sygehus på organkirurgisk, samt i to forskellige lægepraksisser i hhv. Kolding og Give. 
Mikkel er opvokset i Vejle området. Han bruger sin fritid i naturen, herunder jagt og sejlturer på fjorden i kajak. Mikkel er netop kommet hjem efter et år på Grønland. 
Mikkel er til bage igen d. 

 

Læge Majken Kejser

Majken starter som hoveduddannelseslæge i klinikken d. 1/12. Hun er 31 år og oprindeligt fra Randers. Majken har læst i Odense og har efterfølgende arbejdet i både Sønderjylland, Nordjylland og Norge.

Læge Anne Marie Jensen

Anne Marie kan træffes i klinikken fra d. 01.03.24 til 31.18.24 Uddannet læge fra Københavns Universitet i januar 2020. Herefter erfaring fra almen praksis samt fra medicinske afdelinger og akutmodtagelser på Vejle Sygehus og Odense Universitetshospital. 

 

 

Læge Casper Kvist Carlsen

Casper starter i klinikken d.01.03.24 og skal være i klinikken til d. 31.08.24.

Casper er uddannet fra Aalborg Universitet. Har tidligere arbejdet på hjerteafdelingen i Vejle. Derudover erfaring fra akutmodtagelse og svimmelhedsambulatorium under Øre-Næse-Hals.